Promissio #3 2018

Artikler:

Søg, og du skal finde
Vi lever i tro på, at Gud lader os finde både missionærer og midler til rette tid - men det er en udfordring at vente.

Seminariet bidrager til enhed blandt forskellige folkegrupper
Teologiuddannelserne på Mekane Yesus-seminariet bringer teologien i samspil med praksis, og for missionær Christian Schøler Holmgaard er det tydeligt, at teologien også taler ind i konflikterne mellem de forskellige folkegrupper.

Fra hyrdedreng til hyrde i kirken
Matthew Doelak voksede op som hyrdedreng i Gambela i den vestligste del af Etiopien. Han har afsluttet en masteruddannelse i teologi på Mekane Yesus-seminariet og er vendt tilbage til hjemegnen, hvor han ser et særligt behov for at lære præsterne om hyrderollen i kirken.

Høje huslejepriser er ikke kun et økonomisk problem
Priserne på lejeboliger og byggegrunde i Addis Ababa er skyhøje. Det skaber såvel økonomiske som åndelige udfordringer for Mekane Yesus-kirkens outreaches.

Praktikforløb i Liberia gav både faglig og personlig læring
"Det har ikke kun været et praktikforløb. Det har været en helhedsoplebelse, hvor jeg også har lært meget om mig selv," siger Nanna Rindom Vad om de fem måneder, hvor hun som en del af sin 3K-uddannelse var i praktik i Liberia.

Bliv fremmed og oplev Guds storhed
I mødet med andre kulturer og mennesker kan man lære mere om, hvem Gud er, og hvordan han virker i menneskers liv. Det gælder både for dem, der rejser ud, og for dem, der får besøg af fremmede.

Simon er af sted for at hjælpe andre
Trods sine kun 27 år har Simon Stoof Taulborg Hansen allerede været udsendt tre gange - alle tre gange som byggevolontør. Det er ikke altid gået som planlagt, men hans mål er altid at lære fra sig og hjælpe andre.

Diriba måtte følge sit kald
Nogle gange møder vi mennesker, som vi kun kan være imponerede over. Præsten i Yerer, Diriba Etana, er et af de mennesker.

Promissiobladet nr. 3-2018 udkom den 3. september 2018.