Promissio #2 2015

 

Artikler

Gud virker i Liberia
- Gud har virket i Liberia gennem kirken. Mennesker, inklusive mig selv, har fået hjælp både fysik og åndeligt gennem Guds indgriben, konkluderer Finn Hougaard efter sammenlagt 16 år som missionær i Den lutherske Kirke i Liberia. 

Spredning af evangeliet er en del af kirkens identitet
Kristne rækker evangeliet til nye steder, og Mekane Yesus Kirken vokser eksplosivt.

Hvad er din hobby for livet?
Hvad er dit navn? Hvad er din profession? Hvad er dine hobbyer? Har man nogensinde været på kursus, lejr eller lignende, så ved man at dette er de typiske spørgsmål der bliver stillet. Det er sjældent at svarene på disse spørgsmål giver stof til eftertanke, men det oplevede jeg da jeg rejste til Etiopien på Tsælåt 2015.

Forbøn er at bære hinanden frem for Gud
- Fra vi blev ansat i Promissio, er noget af det stærkeste jeg har oplevet, hvordan vi er blevet omsluttet af forbøn, både fra mennesker der står os nær, men også fjerne bekendtskaber og helt fremmede, siger missionær Tine Møberg.

Zeritu snakker med folk om Jesus 
- Jeg går rundt og snakker med folk om Jesus. Og det skammer jeg mig ikke ved, siger Zeritu Abebe.

Eritreanske asylansøgere kommet for at blive
Mange asylansøgere fra Eritrea der kom til Danmark sidste år, får i disse måneder asyl og er på vej ud i kommunerne. De fleste er kristne. Hvorfor er de her, og hvordan oplever de mødet med Danmark? Hagos fortæller sin historie. 

Flygtninge søger dansk familie
- Eritreanere søger efter nogen der kan erstatte den storfamilie vi var en del af i Eritrea. Vi har aldrig før boet alene, siger Abel fra Eritrea.