PromissioYouth

Vil du også mission? Rejs til Afrika som volontør eller praktikant.

Vi ønsker at unge bliver inspirerede til at bede, bliver udfordrede i deres forhold til Bibelen og opmuntrede til givertjeneste. Det er vores grundkerne og eksistensberettigelse.

Unge med en mission

Vi skaber netværk og fællesskab for de danske unge der har fået gløden fra Afrika med hjem. Vi opmuntrer til at unge deler det, de har set, hørt og lært fra de afrikanske kristne, med danske fællesskaber, for på den måde at inspirere flere til at leve i det livgivende vand, Jesus Kristus.

Mission er en del af vores identitet og ikke bare noget der hører det forrige århundrede til. Unge danske kristne er ligesom afrikanske unge kristne en del af Guds folk der har til formål at være i Guds mission som hans udstrakte hånd til verden.

Rejs til Afrika

Vi ønsker at sende unge ud som volontører, af sted på dannelsesrejsen Tselot og med Børkop Højskole til Etiopien for at danske unge får mulighed for at møde afrikanske brødre og søstre. For selv at få et forhold til, hvad Guds mission er, og for at forstå, hvad det er for en mission, vi som kristne er sat i. For at lære af de kristne der. For at se Gud med deres øjne. For at Gud kan blive større for os, og for at vi tager medansvar for en materielt fattigere del af verden.

Læs mere om at rejse til Afrika som volontør eller Christian Culture Traveller.

Kontakt ungdomsnetværkeren for at være med!

Del denne side
Dagens bedeemne

Frede Ruby Østergård, generalsekretær