Undervisningsprojekt - Giv en burger

Vil du gerne have international mission på skemaet for dine elever? Så får du komplet materiale til tre emner kvit og frit her.

Undervisningsprojektet Giv en burger præsenterer eleverne for Baby i Liberia. Baby går i 8. klasse på en af Den Lutherske Kirkes skoler - skoler som Promissio støtter.

Gennem tre undervisningsgange stifter eleverne bekendtskab med Liberia, den liberianske kirke, mission og danske missionærer i Liberia. Stjerneløb, øvelser og snakke rejser spørgsmål som:

  • Skal man hjælpe andre?
  • Hvad er vigtigst: Den nyeste iPhone eller Gud?
  • Hvad betyder Missionsbefalingen?

Undervejs i forløbet opmuntres eleverne til at undvære en burger - eller noget andet - og i stedet give pengene til kirkens skoler i Liberia ved at lægge kontanter i deres spare-burgeræske eller ved at sende dem på MobilePay.

Projektet er udviklet til konfirmander, men materialet kan nemt tilrettes af en lærer til undervining i skoler - eller måske til projektuger mv.

Bestil burgeræsker

Ønsker du at bruge materialet, bedes du kontakte Promissio for at få tilsendt det antal burgeræsker/sparebøsser, som dit hold skal bruge. Skriv til info@promissio.dk.

Download undervisningsmateriale

Komplet materiale til tre undervisningsgange inklusiv aktiviteter kan downloades gratis her fra siden.

Download undervisningsmateriale (320 MB)*

*Missionær Thomas Nedergaard, som optræder i videoen i 3. lektion, var i Liberia fra januar 2018 - marts 2019 og bor nu sammen med sin kone og datter i Danmark. Filmen blev lavet i foråret 2018.