2020 går på hæld

"Gud ved, hvordan mennesket til alle tider og under alle omstændigheder har brug for ham, hans nærvær og omsorg, og derfor er det godt at vide, at vi igen i år får lov til at fejre julen med budskabet fra englen om at ”I dag er der født jer en frelser”

Kære venner

Nu nærmer julen sig, og efter flere tests og karantæne kan jeg nu være sammen med min familie på Færøerne igen. Jeg glæder mig til at kunne nyde juledagene og alt det gode, denne tid af året bringer. Tænk at vi får lov til at fejre jul! Tak Gud for den store gave, du har givet os - Jesus som vores frelser.

Det var godt at komme tilbage til Liberia først i november! Vi har haft meget travlt i de uger, jeg har været afsted, da mange ting skulle planlægges og forberedes. Vi afholdt flere kurser for ledere og andet personale på skolerne, og vi har nu lavet en plan for det kommende skoleår i forhold til projekter, vi vil igangsætte.

Forbereldese til skoleåret 2021

I disse dage uddeles der sæbe, sprit o.a. til de forskellige skoler, da man har åbnet for registrering til kommende år, og man derfor vil sikre, at skolerne er godt forberedt, når eleverne møder ind i januar. Personale på skolerne får derudover lidt ris som supplement. Pengene til dette projekt er kommet fra Tyskland. 

I skolesystemet er der travlt. Registreringen af elever til kommende skoleår er i gang, og alle de praktiske ting skal være på plads inden man går på juleferie den 22. december. Vi har mange spændende planer for det kommende skoleår, og vi glæder os til at komme i gang med dem. Vi er taknemmelige for det, vi har nået i år, selvom mange ting ikke kunne udføres som forventet.

En uønsket gæst

Året går på hæld, og ser vi tilbage på 2020 blev det ikke, som vi havde planlagt. Epidemien der er kommet som en fremmed og uønsket gæst, der har forstyrret os, og gjort mange planer umulige at gennemføre. Vi kan se tilbage på et år, der for de fleste af os blev helt anderledes, end vi havde regnet med.

På alle led og kanter har ordet omstillingsparathed været en ting, der har været nødvendigt at forholde sig til og handle ud fra. At tænke nyt og finde nye veje i vores dagligdag har også været nødvendigt, og det har overvældet mange.

Vi har fået en frelser, som aldrig mister sin kraft

Gud ved, hvordan mennesket til alle tider og under alle omstændigheder har brug for ham, hans nærvær og omsorg, og derfor er det godt at vide, at vi igen i år får lov til at fejre julen med budskabet fra englen om at ”I dag er der født jer en frelser” Luk 2.11.

Vi har fået en frelser, der vil føre os igennem livet, uanset hvordan tingene ser ud rundt omkring os.

Vi har fået en frelser, der aldrig mister sin kraft og altid har vores behov for øje. Lad os derfor afslutte året med at hvile i dette budskab og sige tak for alt det, vi har fået igennem vores frelser.

Glædelig jul og et af Herren velsignet nytår.

 

Del denne side

Elisabeth Poulsen

Missionær i Liberia

Seneste kategorier