Internationale gæster til årsmødet 2017

På Promissios årsmøde den 1. april på Kratholmskolen i Odense får vi besøg fra både Etiopien og Liberia under temaet "Med hjerte, mund og hænder."

Kratholmskolen kommer med sin store, lyse samlingssal til at sætte flotte rammer om årsmødet 2017 i Promissio. Vi er glade og taknemmelige for at kunne invitere alle interesserede til en dag med årsmødeforhandlinger og beretninger fra arbejdet i Afrika og Danmark.

Michael og Mengistu vil dele kærlighed

I år få vi besøg fra både Etiopien og Liberia. 

Michael Nigussie (31 år) og Mengistu Bunaro (34 år) arbejder til daglig i organisationen Win Souls for God (WSG). WSG blev startet i 1997 af ti unge etiopiere fra Mekane Yesus Kirken, som ønskede at gøre noget for gadens børn og unge i Addis Ababa. Promissio har samarbejdet med Win Souls for God siden 2001, og vi støtter Deborah Center, som er et rehabiliteringshjem for tidligere prostituerede. 

”Vi prøver at dele kærlighed med gadefolket ved at komme til dem, hvor de er, som Jesus kom ned fra Himmelen og mødte os på jorden,” siger Gizachew Ayka som er leder af Win Souls for God.

Michael Nigussie er et af de mennesker, som Win Souls for God er kommet til, og han er gået fra at være gadedreng i Addis Ababas gader til at tage en universitetsgrad. Læs hans spændende historie her og mød ham på årsmødet.

Kirken i Liberia arbejder med hjerte mund og hænder

Årsmødets tredje internationale gæst er Isaac S. Dowah (57 år) fra Monrovia, Liberias hovedstad. Han var indtil december 2016 assistent for biskoppen i den liberianske lutherske kirke, som Promissio har samarbejdet med i næsten 40 år. Han er i dag ledende præst i Sct. Peters Lutheran Church, som er en luthersk kirke i Monrovia.

Den liberianske lutherske kirkes fokusområder er ”teaching, healing, preaching.” Med andre ord ønsker de også at bringe evangeliet til mennesker med hjerte, mund og hænder. Isaac S. Dowah vil fortælle om, hvordan kirkens fokuspunkter får liv i Liberia.

Tilmeldingen er åben

Glæd dig til en spændende dag på Kratholmskolen i Odense. Se hele programmet og tilmed dig årsmødet her. Sidste tilmelding, hvis man ønsker mad i løbet af dagen, er 17. marts.