Deltag i TORVETs Højskole

Har du lyst til nogle indholdsfyldte højskoledage med hyggeligt samvær? Så kom med på TORVETs Højskole, der løber af stablen den 27.-30. september 2021 på Virksund Kursuscenter.

Velkommen til TORVETs Højskole på Virksund Kursuscenter fra den 27.-30. september 2021. 

Temaet for højskolen er i år ”Løft jeres hoveder”, og blandt underviserne er Thomas Kofoed Nedergaard, præst ved Sct. Michaelis Kirke og tidligere Promissio-missionær i Liberia. Han vil fortælle om international mission set i lyset af de sidste tiders forventning.

Kursusledere Elisabeth og Claus Olsen skriver blandt andet:

”I år er det en særlig stor glæde at kunne byde velkommen til indholdsrige højskoledage på Virksund Kursuscenter. For vi har længtes efter samvær med mennesker og ser ekstra frem til fællesskab om foredrag, hygge og gode samtaler.”

ARRANGØRER: TORVETs Højskole arrangeres i fællesskab af organisationerne bag TORVET i Aarhus: Israelsmissionen, Menighedsfakultetet og Promissio.

STED: Højskoledagene afholdes på Virksund Kursuscenter, der bliver drevet af Luthersk Mission. Kursuscentret ligger i smukke omgivelser kun et stenkast fra Hjarbæk Fjord med en skøn udsigt ud over vandet. Centret råder over skov og store græs-og strandarealer med rige muligheder for at gå ture i området.

TILMELDINGSFRIST: 6. september 2021

Tilmeld dig her

Se hele programmet og flere praktiske oplysninger her