Nanna skal bestyre Promissios mødesekretariat

Nanna Rindom Vad er ansat som studentermedhjælper på Promissios sekretariat pr. 15. april 2015. 

Nanna Rindom Vad er førsteårsstuderende på Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) på Diakonhøjskolen. I januar-februar var hun i fem ugers praktik på Promissios sekretariat, og det har nu ført til en ansættelse som studentermedhjælper med en arbejdsdag om ugen.

På sekretariatet overtager Nanna Promissios mødesekretariat efter netværkskoordinator Lotte Birch Carlsen som sidste år gik på ned på 30 timer om ugen. I mødesekretariatet skal Nanna planlægge hjemmeværende missionærers møderejser i Danmark og forsøge at imødekomme menigheder og andre fællesskabers ønsker om at få besøg af en taler fra Promissio. Desuden skal Nanna løse forskellige ad hoc opgaver på sekretariatet – især i tilknytning til netværkskoordinatorens og ungdomsnetværkerens arbejde med at engagere fællesskaber i alle aldre til mission gennem Promissio.

Nanna er 22 år og kommer oprindeligt fra Grindsted. Hun er gift med Daniel, og parret bor i Aarhus. I sin fritid er Nanna engageret i Aarhus Bykirke hvorfra hun blandt andet arbejdet frivilligt på Blå Kors værested ”Det Blå Sted”.

Der bliver mulighed for at hilse på Nanna på Promissios årsmøde lørdag den 11. april i Herning.

26. marts 2015