Sund oplæring

Promissio arbejder på en sund evangelisk-luthersk teologisk oplæring af både præster og almindelige medlemmer – herunder til styrkelse af ledelsen i kirken.

Mekane Yesus-kirken i Etiopien er udfordret af den fremstormende fremgangsteologi, som giver tomme løfter om medgang og rigdom for syge og fattige. Det skaber forvirring og svigt. I murbrokkerne fra borgerkrigen i Liberia står mange kristne uden andet end et overfladisk kendskab til grundlaget for deres tro, og de længes efter grundlæggende undervisning.

I Danmark længes unge mennesker efter en bid af den internationale kirkes tillidsfulde og karismatiske kristen-tro og ønsker at udforske den på et sikkert, evangelisk-luthersk grundlag.

Promissio bidrager med sund oplæring i begge vore partnerkirker, blandt andet i kraft af Finn Aasebø Rønnes ansættelse som deltidsunderviser på Ethiopian Graduate School of Theology. Samtidig sender vi unge mennesker på discipelskole i Etiopien i samarbejde med Børkop HøjskoleGlobal Discipleship Training.

Læs mere og støt

Vil du vide mere om, hvordan sund oplæring ser ud i praksis eller støtte arbejdet? Vælg et af følgende projekter: