Promissio udgiver fællesmagasin med organisationerne på TORVET

Vi afsøger hele tiden mulighederne for at fremme formålet: at bringe evangeliet over grænser. Derfor udgiver vi et fællesmagasin på TORVET.

For fem år siden stod TORVET færdigt, og Promissio (dengang Dansk Ethioper Mission) kunne flytte ind sammen med Menighedsfakultetet og Israelsmissionen. TORVET blev bygget, fordi vi ønskede at skabe et sted, hvor mission og teologi kunne mødes og berige hinanden, ved at missionsorganisationer og en teologisk uddannelse fik sin daglige gang under samme tag.

Tilbage i 2012 var det et ønske. I dag er det blevet virkelighed. På TORVET samarbejder vi dagligt om alt lige fra post og rengøring til udsendelse af korttidsundervisere til Mekane Yesus-seminariet i Addis Ababa, hvor professor Kurt Christensen fra Menighedsfakultet de seneste år har været afsted. Selvom missionsarbejdet foregår så forskellige steder som Etiopien og Israel, så har alle organisationer et fælles ønske om at bringe evangeliet om Jesus Kristus til mennesker.

Magasin er resultat af samarbejde på tværs

Vi afsøger fortsat mulighederne for samarbejde på tværs for at fremme formålet: at bringe evangeliet over grænser. Derfor har det i længere tid været planlagt, at vi afholder et fælles årsmøde for organisationerne på TORVET den 14. april 2018 i Aarhus. Det nyeste tiltag i samarbejdet er at udgive et fælles magasin. Magasinet udkommer én gang i starten af juni og sendes til alle modtagere af Promissio-bladet og de øvrige organisationers blade.

Promissio stiller skarpt på nyt missionærpar

Magasinet indeholder et stort interview med Jens Ole Christensen, sognepræst i Fredens-Nazaret Kirker i København og tidligere generalsekretær i Luthersk Mission. Han deler sine tanker om, hvordan teologi og mission hænger sammen, og hvad de kan berige hinanden med. 

Derudover kan man læse nyt fra både Promissio, Menighedsfakultetet, Israelsmissionen, Kristelig Handicapforening og Wycliffe. Promissio stiller i bladet skarpt på det nye missionærpar, Sissel og Thomas Kofoed Nedergaard, som rejser til Liberia til efteråret. De fortæller om deres tanker og overvejelser frem mod beslutningen om at rejse ud.

Vi håber, du vil synes, at samarbejdet på TORVET er ligeså spændende, som vi synes. Du kan allerede nu læse bladet digitalt her. God læselyst!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Menighedsfakultet, Israelsmissionen og Promissio er drivkræfterne bag TORVET. Pt. har Kristelig Handicapforening og Wycliffe lejet sig ind på de resterende kontorer og indgår i det daglige kontorfællesskab.