Sidste nyt fra Promissio

 • Stor succes med at lære hebræisk

  ”Programmet lokker de bedste præstationer frem i de studerende,” fortæller professor Nicolai Winther-Nielsen, der har undervist i hebræisk på Mekane Yesus-seminariet og i den forbindelse har introduceret sprogindlæringsprogrammet Bible Online Learner.

 • Kom med til årsmøde

  Promissio holder årsmøde den 6. april i Videbæk Missionshus. I år kan du bl.a. møde pastor Anthony Mulbah, som fortæller sidste nyt fra kirkelivet i Liberia. 

 • Sissel og Thomas stopper

  Sissel og Thomas Kofoed Nedergaard har siden september 2017 været udsendt til Den lutherske Kirke i Liberia. Parret har nu truffet den svære beslutning at forlade Liberia i løbet af marts. Beslutningen har ikke været let for dem, da de begge i 2016 oplevede et kald til at rejse ud som missionærer.

 • Promissios årsmøde 2019

  Promissio holder årsmøde den 6. april i Videbæk Missionshus. I år kan du bl.a. møde pastor Anthony Mulbah, som fortæller sidste nyt fra kirkelivet i Liberia. 

 • Seminariet bidrager til enhed blandt forskellige folkegrupper

  Teologiuddannelserne på Mekane Yesus-seminariet bringer teologien i samspil med praksis, og for missionær Christian Schøler Holmgaard er det tydeligt, at teologien også taler ind i konflikterne mellem de forskellige folkegrupper.

 • Praktikforløb i Liberia gav både faglig og personlig læring

  ”Det har ikke kun været et praktikforløb. Det har været en helhedsoplevelse, hvor jeg også har lært meget om mig selv,” siger Nanna Rindom Vad om de fem måneder, hvor hun som en del af sin 3K-uddannelse var i praktik i Liberia.

 • Fra hyrdedreng til hyrde i kirken

  Matthew Doelak voksede op som hyrdedreng i Gambela i den vestligste del af Etiopien. Han har afsluttet en masteruddannelse i teologi på Mekane Yesus-seminariet og er vendt tilbage til hjemegnen, hvor han ser et særligt behov for at lære præsterne om hyrderollen i kirken.

 • Church Elder Training skaber enhed i Den Lutherske Kirke

  Tre workshops i februar og marts har vist en ny vej frem for samarbejdet i kirkens skolesystem.