Sidste nyt fra Promissio

 • Seminariet bidrager til enhed blandt forskellige folkegrupper

  Teologiuddannelserne på Mekane Yesus-seminariet bringer teologien i samspil med praksis, og for missionær Christian Schøler Holmgaard er det tydeligt, at teologien også taler ind i konflikterne mellem de forskellige folkegrupper.

 • Praktikforløb i Liberia gav både faglig og personlig læring

  ”Det har ikke kun været et praktikforløb. Det har været en helhedsoplevelse, hvor jeg også har lært meget om mig selv,” siger Nanna Rindom Vad om de fem måneder, hvor hun som en del af sin 3K-uddannelse var i praktik i Liberia.

 • Fra hyrdedreng til hyrde i kirken

  Matthew Doelak voksede op som hyrdedreng i Gambela i den vestligste del af Etiopien. Han har afsluttet en masteruddannelse i teologi på Mekane Yesus-seminariet og er vendt tilbage til hjemegnen, hvor han ser et særligt behov for at lære præsterne om hyrderollen i kirken.

 • Church Elder Training skaber enhed i Den Lutherske Kirke

  Tre workshops i februar og marts har vist en ny vej frem for samarbejdet i kirkens skolesystem.

 • Lotte og Bjarne Carlsen vender tilbage til Etiopien

  Selvom adressen i mere end 11 år har været dansk, så har parret Lotte og Bjarne Carlsen hele tiden haft Etiopien i deres hjerter. Promissio er derfor glade for at annoncere, at de er antaget som missionærer fra sommeren 2019.

 • Ealed kom ud af prostitution - i dag hjælper hun andre

  Ealed Admasu ved, hvordan pigerne på Deborah Center har det. Derfor kan hun give dem den hjælp, de behøver.

 • Ingrid giver ikke Gud hele skylden

  Det var ikke et kald, der trak Ingrid Smidt til Liberia for snart 40 år siden, men hun har altid trivedes med at være en af arbejderne ”på jorden” – side om side med de mennesker, hun er kommet til at elske.

 • Promissios arbejde har fået ny indpakning

  Indholdet af Promissios arbejde har ikke ændret sig meget fra 2017 til 2018, men for at lave mere gennemskuelige projekter, har vi har givet vores præsentation af arbejdet en make-over.