Jesus til nye bydele i Addis Ababa

Mekane Yesus-kirken i Etiopien vil nå mennesker med evangeliet i Addis Ababas mange nye boligkvarterer.

Etiopiens hovedstad, Addis Ababa, er på 4-5 millioner indbyggere. Byen vokser hastigt og vil fordoble sin egen størrelse over de næste 20 år. Mange mennesker flytter fra landet til byens nye boligområder, men kirkevæksten kan ikke følge med. Derfor er Mekane Yesus-kirken gået i gang med at plante nye menigheder for at møde tilflytterne med evangeliet.

10 evangelister udrustes og sendes

Addis Ababa-synoden har engageret 10 evangelister, som er ansat og udsendt af Mekane Yesus-menigheder i det centrale Addis Ababa. Evangelisterne er flyttet til de nye kvarterer i byens udkant og har startet husmenigheder med de menighedsmedlemmer fra Mekane Yesus-kirken, der allerede er flyttet dertil, og flere andre.

Det gør Promissio og Addis Ababa-synoden

  • Addis Ababa-synoden har ansat 10 evangelister, som har plantet mindst én menighed hver.
  • Addis Ababa-synoden har ansat en koordinator, som opmuntrer og sparer med evangelisterne.
  • Vi har brug for at samle 187.000 kr. ind til projektet i 2019.

Giv en gave til projektet

Giv en gave til projektet nedenfor eller eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7959, adresse og CPR-nummer for fradrag).

Relaterede artikler

Gizaw er evangelist

Gizaw er en af de 10 evangelister i Addis Ababa. Han bor og lever i det område, hvor han er ved at stable en menighed på benene. Fire aftener om ugen underviser han og beder med nye og gamle kristne i nabolaget. Om dagen beder han, vidner for drengene der spiller fodbold og deler traktater ud. Menigheden lejer sig lige nu ind i en ufærdig bygning, som Gizaw snart flytter ind i, så de kan spare hans husleje. Menigheden er tre måneder gammel, og der kommer 60 voksne og 18 børn til gudstjenesterne. Næste skridt er at starte børnekirke.