Jesus til nye bydele i Addis Ababa

Mekane Yesus-kirken planter endnu flere nye menigheder i Addis Ababas mange nye boligkvarterer.

Etiopiens hovedstad, Addis Ababa, er en hastigt voksende millionby. For at nå disse mange mennesker med evangeliet plantede Mekane Yesus-kirkens Addis Ababa-synode med støtte fra Promissio 10 nye outreaches i årene 2016-2019. Det blev en stor succes, og projektet fortsætter derfor med fem nye outreaches fra 2020-2023.

Besøg outreachet i Tulu Dimtu i videoen herover.

Det sker

  • Addis Ababa-synoden har ansat fem evangelister, som planter hvert sit outreach
  • Addis Ababa-synoden har en koordinator, som opmuntrer og sparer med evangelisterne
  • De forrige 10 outreaches voksede fra 124 til 485 medlemmer på fire år
  • Omkostningerne for ét outreach i én måned er 1.150 kr.
  • Promissio og Addis Ababa-synoden er sideløbende involveret i en proces finansieret af Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling med at igangsætte diakoniarbejde ud fra etablerede menigheder i synoden

Giv en gave til projektet

Giv en gave til projektet nedenfor eller eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7959, adresse og CPR-nummer for fradrag).

 

Relaterede artikler

Gizaw er evangelist

I outreachet i Tulu Dimtu er Gizaw ansat som evangelist. Siden 2016 er medlemstallet næsten ti-doblet, og outreachet er med rekordfart igang med at blive en selvstændig menighed.

Spørger man Gizaw om, hvordan de gør, svarer han: »Vi opfordrer alle medlemmer til at bede og til at evangelisere. Vi vil være kendt for at være dem, der prædiker evangeliet.«