Børn fortjener en god skole

Skolegang og god undervisning er første skridt på vejen mod et bæredygtigt samfund.

Uddannelse og viden er vejen ud af fattigdom og ind i en lysere fremtid for Liberia, som er et af verdens fattigste lande. Derfor driver Den Lutherske Kirke i Liberia 28 skoler. Skolerne gør kirken synlig i lokalområdet og giver en god kontakt til befolkningen.

Der er imidlertid mangel på kvalificerede lærere, og over halvdelen af lærerne på kirkens skoler har ingen læreruddannelse. Derfor har Promissio udsendt lærer Elisabeth Poulsen som konsulent til kirkens skoleafdeling, hvor hun skal bidrage til at udruste lærerne i blandt andet klasserumsstyring og undervisningsmetoder.

Det sker

  • Den Lutherske Kirke i Liberia driver mere end 30 skoler rundt om i landet.
  • Den Lutherske Kirke i Liberia arbejder på at knytte skolerne sammen til ét skolesystem, der skal sikre sammenhængskraft og effektiv drift.
  • Promissio har udsendt Elisabeth Poulsen som konsulent til kirkens skoleafdeling med henblik på at opkvalificere lærerne.

Giv en gave til projektet

  • Giv en engangsgave med kort nedenfor
  • Bliv fastgiver til projektet nedenfor
  • Giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7958, adresse og CPR-nummer for fradrag).

 

Relaterede artikler

Vidste du, at ... ?

I Liberia er offentlig skolegang gratis. Men eleverne skal selv betale for bøger og skoleuniform, hvilket medvirker til, at kun hvert tredje barn i Liberia går i skole. Samtidig får de elever, som har råd til at gå i skole, ofte ikke den undervisning, de har brug for, da mange lærere kun kan undervise på 4. klasses-niveau.