Koldingpræst skal undervise i Etiopien

Den 8. august rejser sognepræst Per Damgaard Pedersen fra Kristkirken i Kolding til Etiopien for at undervise på Mekane Yesus Kirkens konference for præster og evangelister den 10. – 14. august. 

Omkring 100 af Mekane Yesus Kirkens præster og evangelister forventes at deltage i konferencen i Bishoftu der ligger en halv times kørsel sydøst for hovedstaden Addis Ababa. Konferencens tema er ”Forkynd korset og æren” på baggrund af Galaterbrevet kapitel 6 vers 14.

Konferencen er en del af en lang række nationale og regionale konferencer og seminarer med efteruddannelse og inspiration til præster og evangelister som kirken lancerede i 2010 for at styrke sin lutherske identitet. Promissio har støttet programmet siden starten og gør det fortsat.

Per Damgaard Pedersen er sognepræst i Kristkirken i Kolding som er sendemenighed for missionærparret Tine og Anders Møberg og deres fire børn i Addis Ababa. Per har tidligere undervist i seks år på et teologisk seminarium i Armenien. Han var missionær udsendt af Dansk Armeniermission sammen med sin ægtefælle, Anna-Kathrine Thunbo Pedersen (sekretær for international mission i Promissio 2009-2012).

Konferencen slutter den 14. august, og Per rejser tilbage til Danmark den 19. august. 

16. juli 2015