Inger og Arne kommer hjem

Missionærparret Inger og Arne Holmgaard kommer hjem fra Etiopien for at blive i Danmark.

Inger og Arne Holmgaard har siden januar 2014 været udsendt til tjeneste i Wabe Batu Synoden i Mekane Yesus Kirken i Etiopien. Parret har nu truffet den svære beslutning i samråd med Promissios ledelse at de kommer hjem i foråret. 

Inger har haft svært ved at trives i Etiopien i denne omgang. Både Inger og Arne selv, men også Promissio, har  gennem længere tid forsøgt at øge Ingers trivsel, men dette er desværre ikke lykkedes i det nødvendige omfang. Den uro der fortiden blusser op i området, har også skubbet i den forkerte retning.

Beslutningen har ikke været let for Inger og Arne, for de har stadig et stort hjerte for kirkens arbejde i området som de har fulgt gennem mange år. De begyndte som missionærpar første gang i 1984, og har de været udsendt flere gange siden. 

I Promissio er vi kede af at parret må tage hjem, men samtidigt er vores udsendte medarbejderes velbefindende afgørende for at arbejdet lykkes. Vi arbejder nu på at Inger og Arne kommer godt hjem, og er taknemmelige for det som de har været med til at stå for og arbejde med i Etiopien. 

Omslut parrret i forbøn.

Inger fratræder 29. februar. Arne bliver i Etiopien til omkring midten af april og fratræder 30. april 2016.

1. februar 2016