Tuja Berg er ny netværkskoordinator

Promissios nye netværkskoordinator, Tuja Berg, har stor erfaring med både international mission og netværk. 

Den 5. august begyndte Tuja Berg som netværkskoordinator i Promissio. Hun overtager stillingen efter Lotte Carlsen, som sammen med sin mand, Bjarne, er udsendt som missionærer i Etiopien.

Tuja Berg har stor erfaring med både international mission og netværk. Hun og hendes mand har tidligere været missionærer i Tanzania for Danmission, hvor Tuja blandt andet arbejdede med at uddanne søndagsskolelærere og underviste på kirkens lærerseminarium. Hun har også koordineret netværk i Afrika InTouch, og derudover har hun tidligere rejst som volontør i Thailand, Cameroun, Bosnien og Australien, hvor hun har arbejdet med børn og unge.

Tuja Berg er uddannet international pædagog fra Jysk Pædagogseminarium i Aarhus og har desuden deltaget i flere kurser i ledelse af frivillige. Hun er gift, har tre børn og bor i en lille by lidt nord for Aarhus.

”Jeg glæder mig til at komme rundt i landet og til at møde alle dem, der støtter op om Promissios arbejde – for uden dem, er det ikke muligt at bringe evangeliet over grænser. Og så håber jeg, at jeg gennem mit arbejde som netværkskoordinator kan inspirere endnu flere til at brænde for mission,” siger Tuja Berg.