En tid til at glædes

Det giver så meget mening, det arbejde vi gør. Vi kan se, at siden vi startede læseprogrammet tilbage i 2019, er læsefærdigheden for mange elever steget markant.

Som I jo ved, arbejder vi med læsning og skrivning i indskolingen. Vi giver skolerne et skab fyldt med gode bøger og giver lærerne redskaber for at skabe arbejdsmuligheder for eleverne med disse bøger.

Det er altid en fryd at komme ud på skolerne, hvor de har disse bogskabe. Børnene vil ikke lægge bøgerne væk igen. De bliver helt opslugte af billederne og får mange gode oplevelser og snakke ud fra det, de ser i bøgerne.

I sidste uge var jeg ude på en skole med bøger og bogskab, og glæden var stor hos børnene. Jeg læste en historie, og børn og voksne lyttede, ja, der var så stille, at du ville kunne høre en nål falde på gulvet.

Det giver så meget mening, det arbejde vi gør. Vi kan se, at siden vi startede læseprogrammet tilbage i 2019, er læsefærdigheden for mange elever steget markant.

Vi fortsætter med at lære børnene at læse og skrive. Vi fortsætter med at uddanne lærere til deres vigtige arbejde, og vi fortsætter med at arbejde for at højne niveauet på kirkens skoler.

Inspiration fra andre skoler

På lørdag holder vi kursus for os, der er ansat på skolekontoret. Vi får en ekstern konsulent fra et andet skolesystem til at komme og fortælle, hvordan de skaber sammenhængende struktur, så alle lærere på alle deres skoler arbejder med det samme faglige stof på samme tid. Dette for at kunne lave så gode evalueringer som muligt af de forskellige forløb, de arbejder med.

Jeg er glad for mit arbejde og ser, hvilken betydning det har for kirkens skoler. Jeg har derfor forlænget min kontrakt og kommer derfor fortsat til at arbejde for kirkens skolesystem i Liberia.

Gud er god.

Tak for, at du også er med til at gøre en forskel med bønner og økonomisk støtte til mit arbejde.

Tags

Del denne side

Elisabeth Poulsen

Missionær i Liberia

Seneste kategorier