Liberia

Taknemmelighed

Taknemmelighed er et fattigt ord, men hvor har vi da fundet ud af hvor meget vi har at være taknemmelige for derhjemme i Danmark uden vi normalvist tænker over det. Særligt familiernes taknemmelighed var meget inspirerende og tydelig at mærke blan...

Inviteret ind hos OVC-børnene

På vores første tur ude at besøge OVC-børn, blev vi taget imod med åbne arme og blev mødt af stor taknemmelighed for den hjælp, de modtager. (Du kan læse Saras blog bagefter.)

Vel ankommet til det "rigtige" Afrika

Vi kan godt mærke, at vi er kommet ned til nogle andre forhold, end hvad vi er vant til hjemme i Danmark, selvom det – i forhold til standarden i Liberia - er ret luksuriøst, hvor vi bor. Elektriciteten er kun tændt i begrænsede tidsrum på dagen, ...

Så er jeg endelig landet i Liberia

Overordnet har folk været super imødekommende og venlige overfor os, hvilket har været super rart, når sproget nogle gange kan være lidt en udfordring.

Coronavirus vækker dystre minder om ebola

"Vi har bedt og bedt Gud om at flytte tilbage til vores land og gøre noget godt for dette land. Vi har i lange tider troet, at han er flyttet et andet sted hen, siden vi oplever hverdagen så hård," fortæller en af mine kollegaer.