Nyhedsmail

Ny præsident indsat på Mekane Yesus kirkens teologiske seminarium

Der er blevet ansat en ny præsident på det teologiske seminar, hvor Mehret-Ab arbejder. Noget af det første, han skal i gang med, er at sikre sig, at skolen lever op til kravene inden akkrediteringskomiteen kigger forbi.

Levende og nærværende for de etiopiske studenter

Kirkehistorien er levende og nærværende for de etiopiske studenter. De spejler sig i den, lærer af den og får meget af deres identitet fra den.

International kongres om sproglæring i USA

I april tog rektor for sprogskolen i Addis Ababa, Mulguetta Demissie og jeg til Colorado i USA for at deltage på den 9. internationale kongres om sproglæring. Jeg har deltaget på kongressen flere gange før, og det var godt at have Mulugetta med, s...

Konference om mission i Afrika

Tænk dig et sted hvor du på nogle få dage kan få en forholdsvis god oversigt over hvad der sker på det afrikanske kontinent når det gælder mission. Hvor folk kommer fra forskellige afrikanske nationer og deler det Gud gør i deres land. Hvor du kan...

Guds ord er vores GPS

Tidligt i dag læste jeg en sætning som fulgte mig hele dagen: Den som fuldstændigt stoler på Guds ord, vil finde at Guds ord er fuldstændigt sandt! Og det fik mig til at tænke på vores oplevelser på vores sidste tur til Danmark i januar.