Promissios årsmøde 2019

Promissio holder årsmøde den 6. april i Videbæk Missionshus. I år kan du bl.a. møde pastor Anthony Mulbah, som fortæller sidste nyt fra kirkelivet i Liberia. 

Velkommen til Promissios årsmøde lørdag den 6. april 2018 i Videbæk Missionshus. I år er vi så heldige at få besøg af pastor Anthony Mulbah som tager den lange vej fra Liberia for at fortælle os sidste nyt om kirkelivet i landet.

Årsmødet starter som sædvanligt med dagsorden og forhandlinger efter vedtægterne. Om eftermiddagen vil der være oplæg og forskellige andre indslag fra Promissios arbejde -herunder oplægget ved pastor Anthony Mulbah. Professor Nicolai Winther-Nielsen gæster også årsmødet og vil fortælle om sine undervisningsrejser til Etiopien.

Dagen byder derudover på hyggeligt samvær, og man kan tilmelde sig aftensmad.

Medlemmer, som har betalt kontingent senest den 22. februar 2019, har stemmeret på årsmødet. Stemmeberettigede medlemmer kan skriftligt sende forslag til behandling på årsmødet og forslag til kandidater til bestyrelsen (kandidatforslag skal have ti stillere). Forslag til dagsordenen og kandidatforslag skal være sekretariatet i hænde senest den 8. marts 2019.

Se programmet for årsmødet her...

Tilmeld dig årsmødet her...