Et nyt "Guds værksted" åbner

Fem måneder, der udruster til tjeneste for Guds riges arbejde.

Lørdag den 14. oktober 2017 stod for os som en milepæl hele sommeren. En milepæl, vi glædede os til, som børn glæder sig til juleaften – og så var det endda os, som skulle give en gave!

Lørdag den 14. oktober blev det kendt, at der bliver åbnet en nyt ”Guds værksted”, den 3. januar 2019. Værkstedet hedder Global Discipleship Training (GDT) og skal ligge i både Etiopien og Danmark. Du kan læse om visionen med bibelskolen og indholdet af den længere inde i bladet.

Måske er der en, som sidder med spørgsmålet om, hvorfor Promissio har gang i at oprette en bibelskole. Jeg kan give flere gode grunde. Promissio har gennem flere år lavet forskellige ture til vores partnerkirker, og vi har set, hvordan det gør noget ved os vesterlændinge at møde kirken på det afrikanske kontinent. Det er vigtigt, at vi møder vores brødre og søstre, så vi får mere af Guds virkelighed ind i vores. Desuden er vores erfaring, at vi vesterlændinge har brug for hjælp til at omsætte mødet til noget brugbart i vores hverdag. Det er i høj grad muligt med den nye bibelskole.

Vi kan også gå til det grundlæggende for Promissio, når vi skal give en grund til bibelskolen. Promissio er sat i verden for at bringe evangeliet over grænser, og dermed er det også vores opgave at kalde mennesker til tjeneste for Guds riges arbejde. Vi håber selvfølgelig, at skolen må blive et livsforvandlende møde for deltagerne, så de bliver udrustet og sat i bevægelse for mission – uanset om de så kommer i mission på studiet, arbejdspladsen eller ender som udsendte for kirken et eller andet sted på kloden.

Desuden bygger GDT på det gode og mangeårige samarbejde med både Børkop Højskole og vores partnerkirke i Etiopien – begge dele er væsentligt for den nye bibelskoles succes.