Bliv medlem af Promissio

Bak op om Promissios arbejde og vær med til at sikre skattefradrag til Promissios givere.

Promissio er afhængig af, at en trofast skare af mennesker vil bakke op om arbejdet med forbøn, gaver, frivilligt arbejde osv. Promissio har også brug for, at en god flok vil tage medansvar som medlemmer.

Du skal betale kontingent for at være medlem af Promissio. Det er en ny regel, som gælder fra 2016 på grund af ny lovgivning, som siger, at Promissio skal have mindst 300 kontingentbetalende medlemmer, for at givere kan få skattefradrag for deres gaver til arbejdet.

Derfor anbefaler vi dig at blive medlem

Som medlem tilkendegiver du din støtte til Promissio, og vil fire gange om året modtage vores blad med spændende nyt fra arbejdet. Samtidig er du med til at sikre skattefradrag til alle Promissios givere – og dermed sikre den afgørende indsamling til arbejdet. Endelig får du demokratiske medlemsrettigheder.

Du kan godt støtte Promissios arbejde med gaver uden at være medlem.

Sådan bliver du medlem

Du bliver medlem af Promissio ved at betale et årligt kontingent.

100 kr. om året for én person.
150 kr. om året for par (par skal oplyse begge ægtefællers navne)

Betal kontingentet herunder ved enten at oprette en PBS-aftale (Giv et fast beløb) eller med en enkeltstående kontingentbetaling (Giv et bidrag).

Kontingentet kan ikke trækkes fra i skat.

Dine medlemsrettigheder

  • Du kan stille op som kandidat til bestyrelsesvalg - forudsat at du lever op til vedtægternes krav til bestyrelsesmedlemmer.
  • Du kan begære ekstraordinært årsmøde.

Hvis du har betalt årets kontingent mindst seks uger før årsmødet gælder desuden:

  • Du har stemmeret på årsmødet.
  • Du kan opstille kandidater til bestyrelsesvalg.

Du kan godt støtte Promissios arbejde med gaver uden at være medlem. 

Du kan også godt få skattefradrag for dine gaver til Promissio uden at være medlem (altså uden at betale kontingent). Men fra 2016 forudsætter det at Promissio har mindst 300 kontingentbetalende medlemmer det pågældende år - så hvorfor ikke selv være en af dem der sikrer Promissios givere skattefradrag?

Del denne side
Læs også
Dagens bedeemne

Andreas Knudsen, studentermedarbejder i mødesekretariatet