Win Souls for God Evangelical Ministries

Win Souls for God hjælper gadebørn, unge prostituerede og andre udsatte grupper i Etiopien gennem forkyndelse og socialt arbejde.

Win Souls for God betyder: Vind sjæle for Gud. Det er også navnet på en frivillig kristen organisation i Etiopien, som en gruppe unge fra Mekane Yesus-kirken og andre evangeliske kirker startede i 1997.

Organisationens lønnede og mange frivillige medarbejdere opsøger børn og unge som lever på gaden og tilbyder dem bl.a. bibelundervisning, midlertidig bolig, mad, tøj og medicin, hjælp til skolegang og uddannelse, rådgivning og hjælp til at klare sig selv - eller til komme tilbage til familien.

Win Souls for God søger også at forebygge at endnu flere børn ender på gaden. Det sker bl.a. ved at hjælpe børn fra meget fattige familier med undervisning og skolepenge.

Promissio og Win Souls for God

Promissio har støttet Win Souls for God siden 2001. Dels med et mindre økonomisk tilskud, og i 2002-2007 desuden med en udsendt medarbejder på deltid (Hanne Tudlik Jessen).

I 2005-2008 samarbejdede Promissio og Win Souls for God desuden om et projekt som hjalp 18-20 gadebørn i Addis Ababa. Dette projekt var finansieret af penge fra DM i Indsamling og sluttede den 1. september 2008. Derefter påtog Promissio sig det økonomiske ansvar for 15 af børnene på Win Souls for God's børnehjem "Lighthouse" (Fyrtårnet) i Addis Ababa frem til udgangen af 2012.

Nu støtter Promissio Deborah Centeret som er Win Souls for God's rehabiliteringscenter for unge prostituerede piger.