Joan er ny volontør i Dodola fra januar

Joan Skipper skal træne engelsk med etiopiske bibelskoleelever i Dodola, Etiopien, i tre måneder fra den 9. januar 2015.

Den 9. januar rejser Joan Skipper til Dodola i det sydlige Etiopien hvor hun som volontør i Promisio skal træne engelsk sprog med etiopiske elever på bibelskolen frem til den 7. april 2015.

Bibelskolen uddanner evangelister til Mekane Yesus Kirkens arbejde i Wabe Batu Synoden, og missionær Arne Holmgaard fra Promissio er en af skolens få lærere. Synoden er fattig og har alt for få evangelister og præster til arbejdet i det stærkt muslimske område der grænser op til Somalia i øst.

De fleste af eleverne på bibelskolen kan for lidt engelsk til at få fuldt udbytte af undervisningen som foregår på engelsk. Det er baggrunden for at eleverne tilbydes træning i engelsk sprog efter GPA-metoden (Growing Participator Approach). Metoden er meget praktisk og minder om den måde børn lærer deres modersmål på. Joan begynder sit volontørophold med at få en grundig indføring i metoden på kirkens sprogskole i Addis Ababa. 

Joan Skipper er 22 år og kommer fra Nørresundby. For tiden bor hun dog i Oksbøl hvor hun er volontør på Soldaterhjemmet.

24. november 2014