Grundstenen er lagt

Efter lang tids venten med tålmodigheden sat på alvorlig prøve kan byggeriet af ”Mana Galataa” i Robe endelig gå i gang.

Mandag den 16. september blev en skelsættende dag, da vi kunne holde en grundstensnedlæggelses-ceremoni på Wabe Batu-synodens grund i Robe, Bale. I alt 15 personer mødte op fra både den lokale menighed i Robe, synoden, entreprenøren og Promissio.

Dagens ceremoni blev ledet af Qes Girma Jenberu, som er Parish Leader (provst) i Øst-Bale og vicepræsident i Mekane Yesus-kirkens Wabe Batu-synode. I slutningen af ceremonien blev grundstenen lagt på sin sokkel af Qes Girma Jenberu og Promissios generalsekretær Frede Ruby Østergård, der også bidrog aktivt i ceremonien.

Når byggeriet er færdigt, skal det blandt andet rumme Global Discipleship Training (GDT) og en missionærbolig, som Lotte og Bjarne Carlsen efter planen skal flytte ind i i begyndelsen af maj 2020.

For dem, der har fulgt med i processen, så ved I, at vi virkelig har ventet længe på denne dag. Særligt Lotte og Bjarne, som skal bo i en del af bygningen, har set frem til denne dag. Og Lotte, som har brugt mange timer og kræfter på at få den etiopiske del af Global Discipleship Training startet op og derfor også har brugt meget energi på alternative løsninger på indkvartering, kan nu for en stund ånde lettet op, for nu ligger byggeriet i hænderne på Sisay, en troværdig og kyndig entreprenør.