St. John er venner med Vindum

- Vi håber at vi bliver til velsignelse for hinanden, siger pastor Romeo G. Momah om venskabsaftalen mellem St. John’s lutherske menighed i Liberia og Vindum Sogn i Danmark. 

I september underskrev St. John’s menighed i Totota, Liberia, en venskabsaftale med Vindum Sogn i Danmark. Med venskabet ønsker de to sogne at skabe relationer til hinanden på alle niveauer i menighedsarbejdet. De vil dele glæder og udfordringer med hinanden, bede for hinanden og være til inspiration for missionsarbejdet i og ud fra de to menigheder.

- Vi håber at vi bliver til gensidig velsignelse for hinanden. Menighedens medlemmer er begejstrede for aftalen selv om de ikke har hørt så meget om den endnu, siger Romeo G. Momah (billedet) og forklarer at aftalen med den danske menighed indtil nu mest har været drøftet af præster og menighedsråd.

- Vindum Sogn kunne have valgt en stor menighed i Monrovia som deres venskabsmenighed. Men de valgte et landsogn som vores, og det er vi glade og taknemlige for. Her ude på landet er vi ikke vant til at blive set på den måde, og vi får ingen støtte udefra.

- Personligt håber jeg på at partnerskabet med menigheden i Danmark også kan være med til at motivere de unge i vores sogn. Mange af vores unge er kun lidt engagerede i kirken, og unge mennesker kommer nemt på afveje, tilføjer han.

Læs hele interviewet og få mere at vide om St. John's menighed i Totota, Liberia.

8. oktober 2015