Sprogskolen skifter navn

Navnet MY-LINC indikerer, at vi ønsker at linke folk sammen, og være et sted, hvor folk kan finde vejen til Gud.

Fredag den 22. september blev der afholdt navneskifte-markering på sprogskolen. Mekane Yesus Joint Language School, MY-JLS, blev til Mekane Yesus Language and Intercultural Center, MY-LINC.

Navnet åbner op for at signalere, at vi ikke kun underviser i sprog, man at vi er et center, som udruster mennesker til at krydse kulturelle grænser, uanset om det er udenlandske missionærer, der kommer til Etiopien, eller lokale missionærer indadtil i Etiopien.

Mange gæster var inviteret, og lederen for sprogskolen, Mulugetta Demissie, og Dr. Asfaw Mekonnen, som repræsenterede ejeren af skolen, Mekane Yesus-kirken, holdt taler. De førte os igennem sprogskolens ca. 40 års historie, og hvordan den har udviklet sig fra at være en ren sprogskole til i dag at være et center, som tilbyder mange forskellige tjenester. Med den øgede mængde lokale missionærer i Etiopien i dag er MY-LINC en af de få steder, hvor lokale missionærer kan blive uddannet og udrustet.

Kuglepenne og indkøbsnet med vores nye logo blev uddelt til alle gæsterne, og der blev spist dejlig kage i grønt og hvidt!

Navnet MY-LINC indikerer også, at vi ønsker at kunne linke folk sammen (selvom vores navn er stavet med et C). At centret kan linke kulturer og mennesker til hinanden, men også være et sted, hvor folk kan finde vejen til Gud!

Tags