Promissio ansætter eventmedarbejder

Annette Uldum Haahr skal være med til at udvikle, planlægge og udføre forskellige events – både de kendte og nye tiltag.

Som en del af vores strategi for at øge både indtægter og kendskab til Promissios arbejde har vi oprettet en ny stilling som event- og projektmedarbejder. Vi i Promissio har i 2022 arbejdet grundigt med visionen og strategien for vores events, og nu kan vi med glæde offentliggøre, at vi har ansat Annette Uldum Haahr til at føre dem ud i livet.

»Det er med tak i hjertet, at jeg har sagt ja til at blive Promissios nye eventmedarbejder, og jeg glæder mig så meget til at lære Promissios venner og Promissio bedre at kende,« siger Annette Haahr.

Deltidsansat og selvstændig ved siden af

Annette Haahr skal være med til at udvikle, planlægge og udføre forskellige events, blandt andet Promissios 75-års jubilæumsfest den 1. april 2023 og sponsorløb, foruden nye tiltag.

Annette Haahr er ansat 10 timer om ugen, hvilket passer hende godt, fordi hun ved siden af jobbet i Promissio er selvstændig i virksomheden Hjerneguf.com.

»Her træner jeg små og store hjerner, der er kommet i en form for ubalance til at komme i balance igen. For eksempel hvis man er stressramt, døjer med migræne, søvnproblemer, angst eller udfordres af ADHD med mere,« fortæller hun.

Et hjerte for Etiopien

Annette Haahr bor i Rebild ved Rold Skov sammen med sin ægtefælle og to børn, et tvillingepar adopteret fra Etiopien, hvilket også har været en af bevæggrundene for at søge stillingen:

»Tænk at være ansat et sted, hvor folk omkring en også har et hjerte for Etiopien, mine børns fødeland. Det er stort,« siger hun.

Annette Haahr har tidligere arbejdet i kirkeligt funderede organisationer og glæder sig til igen at kunne bidrage ind i den sammenhæng. Hun og familien er en del af en menighed i Aalborg.

Annette Haahr tiltræder stillingen den 1. januar 2023.