Missionærpar klar til at overtage arbejdet i Etiopien

Fra august rejser Katrine og Christian Schøler Holmgaard til Addis Ababa, Etiopien, som missionærer for Promissio.

Det er med stor taknemmelighed, at Promissio kan offentliggøre, at bestyrelsen har udpeget Katrine og Christian Schøler Holmgaard, København, som missionærer i Addis Ababa, Etiopien. De bliver en del af Promissios stærke partnerskab og samarbejde med Mekane Yesus Kirken.

Skal undervise og lære kulturen at kende

Christian Schøler Holmgaard er i gang med en Ph.D.-afhandling i teologi, som bliver afleveret til forsvar inden sommer. Under sit Ph.D. studie har han vikarieret som præst i Apostelkirken i København. Katrine Schøler Holmgaard arbejder hos Finansministeriet og har en kandidatgrad i statskundskab.

Christian Schøler Holmgaard skal undervise teologer på Mekane Yesus Kirkens seminarium, foruden at overtage flere af missionær Anders Møbergs nuværende opgaver, da familien Møberg er på vej hjem. Katrine Schøler Holmgaard skal først og fremmest lære sproget og falde til i den etiopiske kultur sammen med parrets datter Laura på to år.

Kendte med Etiopien

Katrine og Christian Schøler Holmgaard er kendte med Etiopien, hvor Christian boede som missionærbarn med sine forældre, Inger og Arne Holmgaard, som er tidligere missionærer for Promissio. Både Christian og Katrine Schøler Holmgaard vendte tilbage til landet en kort overgang som henholdsvis volontør og ansat ved Promissio (dengang Dansk Ethioper Mission). De er godt bekendte med at forstå og begå sig i fremmede kulturer, da de udover opholdet i Etiopien har haft både studie- og arbejdsophold i England, USA, Myanmar, Holland, Tyskland og Indien.

Katrine og Christian Schøler Holmgaard er ansat for en toårig periode.