Christoffer og Leon til Etiopien i efteråret

Christoffer Sander Andersen og Leon Danielsen er ansat som Christian Culture Travellers i Addis Ababa i september - november 2016.

Chistoffer Sander Andersen (til venstre i billedet) er 19 år og p.t. elev på Kristent Gymnasium i Ringkøbing hvor han kommer fra. Leon Danielsen er 20 år og fra Skjern. I skoleåret 2015-2016 er han volontør på Sydvestjyllands Efterskole i Bramming.

Omkring den 1. september rejser Christoffer og Leon til Etiopien som Christian Culture Travellers i Addis Ababa i tre måneder. Når de kommer tilbage til Danmark tre måneder senere, skal de ud i forskellige ungdomsgrupper og fortælle om oplevelserne i Etiopien og om Promissios arbejde.

Som Christian Culture Travellers i Addis Ababa kommer de to unge mænd til at blive en del af den lokale ungdomsgruppe i Mekane Yesus Kirken. I hverdagen skal de hjælpe missionærparret Tine og Anders Møbergs børn med lektierne. De skal også blogge om deres oplevelser og indtryk i Etiopien, samle materialer til deres informationsperiode i Danmark og desuden levere tekster, billeder osv. til Promissios blad og hjemmeside.

Med ansættelsen af Christoffer og Leon har Promissio fået opfyldt behovet for Christian Culture Travellers i 2016.

26. februar 2016