Hilsen fra Liberia

På plads i Monrovia

Så er jeg så småt ved at være på plads i Monrovia. Der er mange nye ting at lære og mange nye indtryk at fordøje, men jeg har det godt.

Jeg bor i en af lejlighederne på kirkens område i Sinkor.

I dag er gardiner blevet hængt op, og jeg har fået en hylde og bøjlestang monteret på mit værelse, så nu kan jeg tømme min kuffert og pakke ud.

Jeg har haft mine første arbejdsdage på kontoret og har også været på besøg på skoler her i området. I onsdags var jeg med ude at dele ris, sæbe o.a. til de børn og familier, der bliver sponsoreret igennem Liberiakomiteen. Et vigtigt arbejde, kan jeg se: Det er blandt forældreløse og sårbare børn, der lever i smerten af HIV eller har mistet en eller begge forældre til denne sygdom.

Vi er i slutningen af regntiden, så dagene bliver varmere og varmere, selv om det også regner meget. Man bliver hurtigt træt, men med tiden vænner kroppen sig til varmen.

I morgen holder skolesystemets team en afskedsmiddag for Sebastian, der efter 8 år i Liberia rejser hjem til Tyskland. Sebastian har arbejdet i skolesystemet i mange år.

Den kommende uge byder på mange forskellige opgaver. Vi har travlt  i hverdagen, da vi ønsker at nå de mål, vi har sat os for resten af 2019.

 

Mange hilsner

Elisabeth

 

 

Del denne side

Elisabeth Poulsen

Missionær i Liberia

Seneste kategorier