CCT'er fyldes med indtryk

- Vi føler os velkomne alle steder, og vi bliver fyldt med nye indtryk hver dag, lyder det fra forårets to Christian Culture Travellers (CCT’er) i Addis Ababa.

- Anne Sofie og jeg har haft det privilegium at deltage i den lokale Mekane Yesus Youth Group et par gange. Her samles unge kristne hver onsdag aften og har fællesskab om at bede, lovprise og høre Guds ord. Begge gange er vi blevet overvældet af den åbenhed og villighed som vi er blevet mødt med, fortæller Sofie Katrine Mach Christensen efter de første to uger som Christian Culture Traveller i Addis Ababa sammen med Anne Sofie Vævest Madsen.

- Møderne foregår på amharisk, og vi har haft stor glæde af at nogle fra gruppen har taget på sig at oversætte for os. Også efter møderne har vi oplevet en stor imødekommenhed og velvilje som har gjort at vi har følt os meget velkomne. Det har været inspirerende for mig at opleve, hvordan vi som fremmede er blevet taget imod med åbne arme fra alle sider, siger Sofie.

Bliv Christian Culture Traveller i Addis Ababa i efteråret

- Vi passer familien Møbergs børn mandag-torsdag fra 15-18. Da hjælper vi dem med lektier og laver noget dansk med dem, da de går på en international skole hvor de kun har modersmålsundervisning én gang om ugen, fortæller Anne Sofie som eksempel på hvad hun og Sofie bruger tiden til i Etiopien.

- En anden ting som vi har fået til opgave, er at undervise i engelsk i ’My Sisters’. Det er et sted hvor enlige mødre kan komme med deres børn. Børnene bliver passet mens mødrene får en slags uddannelse, fx bliver barnepige eller frisør. Engelskundervisningen er vigtig for dem fordi de på den måde fx kan blive barnepige for en udenlandsk familie. Derudover kommer der nogle teologistuderende hjem til os 1-2 gange i ugen. Vi skal lave noget aktiviteter med dem på engelsk så de kan lære lidt af det, forklarer Anne Sofie.

Sofie og Anne Sofie er i Etiopien til den 30. juni. Følg dem på deres blogs: Sofies blog og Anne Sofies blog.

-o-O-o-

Du kan blive CCT'er i efteråret!

Promissio søger to nye Christian Culture Travellers til Addis Ababa i september – november 2015.
Ansøgningsfrisen er den 10. juni. Læs mere her.

28. april 2015