Joan besøger Etiopien

Joan Kastbjerg Skipper kunne ikke komme til Etiopien som volontør. Nu får hun mulighed for at besøge landet alligevel.

Etiopien har indført nye visumregler som betyder at Joan Kastbjerg Skipper ikke kan rejse til Etiopien som volontør. Hun kan nemlig ikke få det visum som giver hende lov til at træne engelsk med eleverne på bibelskolen i Dodola, som det var meningen at hun skulle.

Fredag den 9. januar rejser Joan dog på tre ugers besøg i Etiopien. Den første uges tid skal hun besøge missionærparret Inger og Arne Holmgaard i Dodola, så hun alligevel får et indtryk af kirkens arbejde i Wabe Batu Synoden i Sydetiopien – og af bibelskolen hvor hun skulle have trænet sprog med eleverne.

Derefter har hun fået mulighed for at deltage i Tsæl’åt, en ti dages missions- og dannelsesrejse for unge som Promissio står for i samarbejde med IMU. De unge deltagere skal være sammen med missionær Anders Møberg og etiopiske unge i Kotobe menigheden i Addis Ababa og får et godt indtryk af hvordan det er at være kristen og kirke i Etiopien.

Endelig slutter hun besøget af i Dodola igen sammen med ungdomsnetværker Louise Kiilerich Mikkelsen og Jesper Lykke Nielsen som er formand for PromissioYouth. Sammen skal de tre samle inspiration og informationer til ungdomsnetværkets arbejde med at støtte bibelskolen i Dodola. De rejser hjem til Danmark den 30. januar.

8. januar 2015