Bliv medlem af Promissio Youth Aarhus

Hvorfor skal man blive medlem af Promissio Youth Aarhus  

Man skal blive medlem af Promissio Youth (PY) fordi når man betaler sit medlemskab så giver det PY mange flere penge at lave mission for. Derudover får man muligheden for at være med til at forme hvad PY skal lave i fremtiden.  

Hvad er Promissio Youth Aarhus? 

Promissio youth er en medlemsorganisation under Israelsmissions Unge (IU). Det er vi, aa det giver os muligheden for at søge om midler gennem DUF, og sammen med IU opnår vores fælles mål - at udbrede evangeliet.  

Hvad gør Promissio Youth Aarhus 

Promissio Youth Aarhus er den samlede betegnelse for alle PY’s aktivitet i Aarhus. Det er blandt andet Kom Ind. Kom Ind er et projekt hvor unge kristne inviterer folk i Gellerup ind på aftensmad, for at skabe et godt naboskab, for at nedbryde fordomme, og for at skabe kulturmøder 

PY er også Sy en Forskel, som er en gruppe unge der elsker at være kreative og gerne vil give det videre og på den måde samle penge ind til Promissio og Promissios arbejde.  

Hvad får jeg ud af at være medlem af Promissio Youth Aarhus 

Som medlem af PYA har du adgang til en række fordele og ressourcer som vi håber at du vil benytte dig af. Blandt andet kan du deltage i en lang række arrangementer i løbet af året, som vi slår op på Facebook. Derudover får du vores nyhedsmails samt vores medlemsblad, hvor du kan se hvad der sker i Promissio - ganske gratis.   

Du kan tilmelde dig, via linket herunder;