Bliv medlem af PromissioYouth Aarhus

Hvorfor skal du blive medlem af PromissioYouth Aarhus?   

Du skal blive medlem af PromissioYouth Aarhus, fordi når du betaler dit kontingent, så giver det PromissioYouth Aarhus mange flere penge at lave mission for. Derudover får du muligheden for at være med til at forme, hvad PromissioYouth Aarhus skal lave i fremtiden.  

Hvad er PromissioYouth Aarhus? 

PromissioYouth er Promissios ungdomsarbejde. PromissioYouth Aarhus er en medlemsorganisation, som rent administrativt hører under Israelsmissions Unge (IU). Det gør vi, fordi det giver os muligheden for at søge midler gennem Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), og fordi vi står sammen med IU om at opnå vores fælles mål: at udbrede evangeliet.  

Hvad gør PromissioYouth Aarhus?  

PromissioYouth Aarhus er den samlede betegnelse for alle PromissioYouths aktiviteter i Aarhus. Det er blandt andet "Kom Ind". Kom Ind er et projekt, hvor unge kristne inviterer folk i Gellerup ind på aftensmad for at skabe et godt naboskab, for at nedbryde fordomme og for at skabe kulturmøder 

PromissioYouth Aarhus er også Sy en Forskel, som er en gruppe unge, der elsker at være kreative og gerne vil give det videre og på den måde samle penge ind til Promissio og Promissios arbejde.  

Hvad får jeg ud af at være medlem af PromissioYouth Aarhus?  

Som medlem af PromissioYouth Aarhus har du adgang til en række fordele og ressourcer, som vi håber, du vil benytte dig af. Blandt andet kan du deltage i en lang række arrangementer i løbet af året, som vi slår op på Facebook. Derudover får du vores nyhedsmails samt vores medlemsblad, hvor du kan se, hvad der sker i Promissio - ganske gratis.