VIP-aften med Berit Østby

Hvordan arbejder en moderne missionær? Giver arbejdet stadig mening? Og hvad bidrager det til ind i kirken i Danmark?

Få svar på dette og meget mere, når vi slår dørene op til en helt særlig aften med besøg af missionærparret Berit Østby og Mehret-Ab Bereke.

Til daglig bor Berit og Mehret-Ab i Addis Ababa, hvor Berit er ansat af Promissio til at udsende missionærer for Mekane Yesus-kirken. Nu om dage kommer missionærer nemlig ikke kun fra Vesten, så kom og få et helt unikt indblik i international mission anno 2024.

Aftenen byder på et oplæg fra Berit Østby, etiopisk inspireret kaffe og kage og god tid til samtale og spørgsmål med missionærparret. Vi forventer en intim aften, hvor alle har mulighed for at komme til orde.

Aftenen er gratis og alle er velkomne. Det bliver muligt at give en donation til Berit Østbys arbejde.

Tidspunkt:
Kl. 19.00-21.30

Adresse:
TORVET
Katrinebjergvej 75
8200 Aarhus N

Lidt om Berit Østby og Mehret Ab-Bereke:
Berit Østby er nordmand, men har størstedelen af sit liv boet i Etiopien – først som missionærbarn og siden selv om missionær. Hun har i mere end 10 år været ansat af Promissio i forskellige stillinger, som alle har handlet om at bygge bro hen over kulturkløfter i missionens tjeneste. Berit er gift med Mehret-Ab Bereke, som er fra Eritrea. Indtil sin pension arbejdede han som bibliotekar på Mekane Yesus-kirkens præsteseminarium.