Promissio #2 2018

Artikler:

"Frugten af 60 års arbejde"
– sådan ser vicepræsident og pastor Kiros Lakew på sig selv og kirkens vækst i Etiopien.

Inspiration fra verden bliver til mission i Danmark
Caroline Kikkenborg Ipsen mener, at vi kan lære noget af andre kristnes måde at drive mission på. Til TORVETs fælles årsfest i april fortalte hun om, hvordan hun har taget læringen med til Danmark.

Fra missionærbarn til musiker
Dina Dánialsdóttirs musik fik grobund som missionærbarn i Etiopien, og sammen med bandet Northern Assembly giver hun både hjemlængslen og døden en munter lyd.

Danmark føles ikke som hjem
Da Liv Pradsgaard Møberg var 10 år, rejste hun med sine forældre, Tine og Anders Møberg, til Etiopien. Fem et halvt år senere, i december 2017, rejste hun tilbage til et liv i Danmark. Nogle vil sige hjem til Danmark, men sådan er det ikke for liv. Endnu.

Ingrid giver ikke Gud hele skylden
Det var ikke et kald, der trak Ingrid Smidt til Liberia for snart 40 år siden, men hun har trivedes med at være en af arbejderne "på jorden" - side om side med de mennesker, hun er kommet til at elske.

"Det handler ikke så meget om beløbet, men om holdning"
En erhverspartneraftale med Promissio ligger godt i tråd med murerfirmaet Sejergaard & Ellesens ønske om at tage et socialt ansvar.

Teologi og mission beriger hinanden
I april holdt Promissio årsmøde efterfulgt af den første fælles årsfest for organisationerne på TORVET. Foredrag, seminarer og glade gæster gjorde det til en rigtig god dag.

"De har jo ikke ramt et barn endnu"
Kirken i Assassa bliver truet af stenkast, men det får dem ikke til at stoppe med at fortælle om Jesus. Tværtimod.

Promissiobladet nr. 2-2018 udkom den 7. maj 2018.