Ungt missionærpar rejser til Liberia

Promissio har siden 2015 søgt efter nye missionærer til undervisningscentret i Totota og kan nu offentliggøre, at Sissel og Thomas Kofoed Nedergaard rejser ud til efteråret.

Det er med dyb taknemmelighed, at Promissio kan offentliggøre udsendelsen af Sissel og Thomas Kofoed Nedergaard som missionærer til Liberia. Det er afgørende for at bringe evangeliet over grænser sammen med vores partnere, at der er nogen, som gennem missionærtjenesten får tætte relationer til partnerkirkerne.

Promissios bestyrelse har vedtaget udsendelsen, og såfremt alt juridisk og praktisk falder på plads, kan ægteparret fra efteråret skifte adressen i Viborg ud med den lutherske kirkes uddannelsescenter i Totota, Liberia.

En præst og en sygeplejerske med smag på mere

Thomas Kofoed Nedergaard er cand.theol. og har taget sin bachelor på Menighedsfakultetet i Aarhus. Han har siden august 2016 været i sit første embede som vikarierende sognepræst i Christianskirken i Aarhus. Sissel Kofoed Nedergaard er uddannet sygeplejerske og har de seneste knap to år arbejdet på sygehuset i Viborg. Parret var i marts måned på besøg i Liberia; et besøg som har givet dem smag på mere.

Af arbejdsopgaver venter der Thomas Kofoed Nedergaard en stilling som underviser af den liberianske lutherske kirkes medarbejdere og som konsulent i kirken. Han skal derved fortsætte det gode arbejde, som Promissio i mange år har samarbejdet med den lutherske kirke i Liberia om. Sissel Kofoed Nedergaard vil komme til at gøre brug af sin sygeplejefaglige uddannelse, og der sigtes til at parret også varetager en fælles opgave ind i kirken.

Før afrejsen til Liberia tager Sissel og Thomas Kofoed Nedergaard på to måneders forberedende kursus på All Nations i England.