Laura og Niels Olin Nygaard skal lede GDT 2023

Laura og Niels Nygaard bringer stor erfaring med sig ind i arbejdet med at lave bibelskole for unge.

Af Line Reckweg Nissen, markedsførings- og sekretariatskoordinator

Det glæder os at kunne annoncere, at Laura og Niels Olin Nygaard, Gjern, skal lede de 16 deltagere på bibelskolen Global Discipleship Training (GDT) i Etiopien i 2023.

Vi har i 2022 søgt et missionærpar til det sydøstlige Etiopien, hvis opgave det blandt andet skal være at lede Global Discipleship Training. Det er desværre ikke lykkedes, og derfor har vi i stedet engageret Laura og Niels Nygaard, som sammen med deres tre børn på henholdsvis 7, 11 og 13 år, bliver tilknyttet GDT årgang 2023.

Laura er til daglig sundhedsplejerske i Silkeborg Kommune mens Niels er skovfoged hos HedeDanmark. De kommer i Silkeborg Oasekirke og er bekendte med Promissios arbejde – primært gennem Gjern-komiteens arbejde med at samle penge ind til forældreløse børn i Liberia. 

Laura og Niels Nygaard bringer stor erfaring med sig ind i arbejdet med at lave bibelskole for unge, da de tidligere har været udsendt som lederpar på Ordet og Israels discipelskole, som hører til i Det Danske Hus ved Genesaret Sø.

Volontør ansat

Udover Laura og Niels har vi også ansat Sine Tambjerg Iversen som volontør på GDT. Sine Tambjerg Iversen deltog på den særlige udgave af Global Discipleship Training i 2021, hvor der grundet corona ikke var en Danmarks-del af bibelskolen, og den blev derfor kaldt Ethiopian Discipleship Training. Det giver hende gode forudsætninger for at indgå i teamet omkring GDT 2023.

Udover at assistere omkring selve afholdelsen af GDT, bliver én af Stines opgaver også at hjælpe med undervisning og hjemmeskoling af Laura og Niels’ børn.

Behov for en leder mere

Da det ikke har været muligt for Laura og Niels at få fri fra deres normale arbejde i hele perioden for GDT, rejser de hjem tre uger før kurset slutter.

Det betyder, at vi lige nu arbejder på højtryk for at lande en aftale med en leder for de sidste tre uger. Vi forventer at kunne melde mere ud i begyndelsen af det nye år.

Tak om du vil tage Sine, Laura, Niels og børnene med i din forbøn.