Bliv Christian Culture Traveller

”Rejs ud og udvid din horisont”

Du får …
En indholdsrig rejse til Afrika
Et unikt indblik i Guds globale kirke
Et inspirerende møde med en anden kultur

Er det noget for dig?

Volontørprogrammet kalder vi Christian Culture Traveller eller i daglig tale CCT.

CCT er for dig, der vil se og opleve Guds levende, handlende og missionerende kirke. Det er for dig, der vil afsted i tre måneder enten fra februar til maj eller fra august til november. Det er for dig, der vil afsted og opleve volontørprogrammet med en ven eller ægtefælle eller for dig, der vil afsted og dele oplevelsen sammen med en du kommer til at lære at kende.

Det er for dig der har sparet lidt op til at skulle afsted, og det passer perfekt til dig i årene mellem uddannelser, i din orlov eller i dine sabbatår. Hvis du ikke har den største opsparing, så tag et kig på muligheden for at blive provsti-volontør.

CCT er til dig, der er nysgerrig på international mission og vil se, opleve og være med til at udleve det i praksis. Det er for dig, der vil opleve etiopisk eller liberiansk kultur, natur, kirke og mission. Det er for dig, der ønsker ny inspiration til levet liv i tro, bønsliv og Jesus-afhængighed.

CCT er desuden for dig, der er glad for være sammen med mennesker – for at have fællesskab eller for at undervise i engelsk.

Indholdet

Volontørprogrammet kan foregå i Etiopien eller Liberia, og dertil vil der være forskellige muligheder og indhold i rejsen. Kontakt os på tuja@promissio.dk for at finde ud af mere!

Som Christian Culture Traveller i hovedstaden Addis Ababa i Etiopien kan du komme til at:

 • være med i gadebørnsarbejde
 • blive engelsk samtalepartner for teologistuderende på Mekane Yesus-kirkens seminarium
 • tage del i og være med i en lokal ungdomsgruppe på Mekanissa i Mekane Yesus-kirken
 • interviewe brugere og ledere i de etiopiske organisationer, som Promissio arbejder sammen med
 • blogge om dit ophold og skrive artikler til Promissios blad, hjemmeside, sociale medier mm.
 • indgå i andre opgaver i Mekane Yesus-kirken alt efter interesser, evner og Promissios/kirkens behov
 • deltage i cirka to ugers kursus i sprog- og kulturindlæring

Du kommer som CCT’er til at få bekendtskaber på tværs af kulturer, udvide din horisont og forståelsen af international mission og du kommer til at præge indholdet efter dine ønsker og muligheder.

Det praktiske

Volontørprogrammet Christian Culture Traveller er et tre måneders ophold i enten Etiopien eller Liberia.

Prisen er ca. 24.000 kr.
Derudover kommer vaccinationer og kost under opholdet. Du kommer til at bo tæt på de lokale missionærer i enten Etiopien og Liberia og sammen med dem vil I finde løsninger på kost og indkøb, så det bliver en nem og overskuelig opgave.
I vil som volontører bo sammen i gæstehuset og have gode muligheder for at bruge tid alene og i fællesskab med andre.

Alle CCT’ere skal deltage i et forberedelseskursus og en dag med debriefing. Kurset skal give et mere konkret billede af jeres muligheder under rejsen, indblik i Promissios mission og desuden forberede jer til mødet med en fremmed kultur, et fremmed sprog, mennesker, temperaturer, bakterier osv. Debriefingen skal hjælpe jer til at få øje på de nye indsigter og erfaringer, I fik på rejsen. En god pakkeløsning til dig, der er nysgerrig på mere. 😊

Helt formelt ønsker vi, at du har en ansøgerprofil, der opfylder følgende punkter:

 • Du er glad for børn
 • Du er mindst 18 år
 • Du er selvstændig og ret selvkørende
 • Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale
 • Du er reflekteret og tryg i din egen identitet som kristen

 Lyder det som noget for dig? Skriv til os på tuja@promissio.dk i dag.

Hvad siger tidligere volontører om CCT:

”Tiden i Etiopien var en kæmpe inspiration til at prioritere mere tid med Gud og hinanden, og har været med til at bestemme retningen for mit liv fremover” - Anton Kiel Ydema, tidligere CCT'er i Etiopien.

”Gud arbejder på en anden måde og med andre metoder i Etiopien end i Danmark, og at se og høre om det, kan give et nyt pust til din egen tro” - Leon Hansen Danielsen, tidligere CCT'er i Etiopien.

”Det er et spændende og mega vigtigt OVC-program, som virkelig gør en forskel for børnene” - Sara Vogt Hansen, tidligere CCT'er i Liberia.
OVC er forkortelsen for skoleprojektet for 'forældreløse og sårbare børn', der drives af Den Lutherske Kirke i Liberia i samarbejde med Promissio og støttes af frivillige i Gjern.

Del denne side
Dagens bedeemne

Elisabeth Poulsen, missionær i Liberia