Velkommen til Line Reckweg

Promissio har ansat Line Reckweg som markedsførings- og sekretariatskoordinator pr. 1. september 2016.

Foto: Ben Haman

Line Reckweg er 27 år og er netop blevet færdig som cand.mag i litteraturhistorie. Hun skal blandt andet stå for administration, markedsføring og fundraising, og generalsekretær Frede Ruby Østergård ser frem til samarbejdet:

”Jeg oplever Line Reckweg som en person, der er god til at møde mennesker og finde ud af, hvad det er, de kommer med. Hun er god til at få ting til at ske og tage opgaverne i små bidder – og samtidig se det store billede. De små gode historier har hun et godt blik for, og hun kan bringe dem i spil for de relevante målgrupper, og hun er en stærk formidler i de projekter eller opgaver, vi har, hvor det er et langt sejt træk for vores givere.” siger Frede Ruby Østergård.

God kombination af trygt og udfordrende
Line Reckweg glæder sig også til at blive en del af Promissios arbejde.

”Jeg søgte stillingen ved Promissio, fordi stillingen både indeholder nogle opgaver, jeg føler mig udrustet til, og også nogle opgaver og områder, jeg gerne vil blive bedre til – så der er en god kombination af det trygge og det udfordrende. Jeg er sikker på, jeg vil befinde mig godt i en organisation, hvor der er fokus på forkyndelsen og ønsket om at gøre noget godt for nogen, og hvor man arbejder med relationer og samarbejde,” siger Line Reckweg, der aldrig selv har været i Afrika, men kan se frem til sin første tur sammen med Promissio i løbet af efteråret 2016.

Line Reckweg er en erfaren formidler, og har sans for den gode historie, hvilket hun også har arbejdet med via sit bachelorstudie i dramaturgi og litteraturhistorie. Den 9. september udkommer Line Reckwegs bog ”Jesus var single” på Lohses Forlag – en bog, hun begyndte på i efteråret 2015, da hun var i praktik på Lohses Forlag.

Bred erfaring fra forskelligt arbejde
I løbet af studietiden har hun også haft studiejob som produktionsleder ved Refleks Musik, og i flere sommerferier har hun arbejdet i informationen på Mørkholt Camping. Hun har også erfaring som underviser, dels fra et år som efterskolelærer på Skrødstrup Efterskole og dels som instruktor på Universitetet.

Frivilligt arbejde er også en del af Line Reckwegs hverdag. Hun er blandt andet teamleder i Aarhus Bykirke og er med i kommitéen for den nye ungdomssangbog ”Fællessang”. Gennem flere år har hun også været med i udvalget bag Hadsund Bibelcamping og har haft ansvar for forkyndelsesplanen.

På den private front ændrer hun titel fra frøken til fru, når hun den 15. oktober bliver gift med Michael Nissen – og i den forbindelse også skifter navn til Line Reckweg Nissen.