Berit Østby og Mehret-Ab Bereke Beraki

Berit er tværkulturel rådgiver hos Mekane Yesus-kirkens internationale missionsselskab, International Mission Society (IMS), og Mehret-Ab er tidligere chefbibliotekar på Mekane Yesus Seminariets studiebibliotek i Addis Ababa.

Støt Berits arbejde

Jeg var med til at sende fire nye missionærer til Bale

Før jeg begyndte at arbejde i IMS, blev det gjort klart, at jeg også skulle bidrage med udrustning af lokale missionærer, når behovet skulle opstå. Så nu har jeg undervist fire nye missionærer i tværkulturel mission.

Den »stille uge« i september

I de evangeliske kirker er der flere, som holder bønnemøder hver dag , og i år er det særligt krigen i nord, som optager de fleste.

"Mennesker er medicin for mennesker"

Overskriften er et etiopisk ordsprog, jeg blev mindet om i går, hvor en række containerbutikker i vores nabolag brændte ned til grunden, og familier stod uden hjem.

En lille gul ballon

"Det mindede mig om, at det er vigtigt, at vi også prøver at gøre dagen bedre for andre, selvom vores egne byrder nogle gange er tunge nok i forevejen"