Berit Østby og Mehret-Ab Bereke Beraki

Berit er tværkulturel rådgiver hos Mekane Yesus-kirkens internationale missionsselskab, International Mission Society (IMS), og Mehret-Ab er tidligere chefbibliotekar på Mekane Yesus Seminariets studiebibliotek i Addis Ababa.

Støt Berits arbejde

En fødselsdagsfest og 22 helte fra gaden

Det var en søndag for nogle uger siden, at Mehret-Ab og jeg var inviteret til en to-års fødselsdagsfest. Festen var i fuld gang i haven. Pludselig banker det på porten, og ind strømmer 22 børn. Vi kunne se på tøjet og ansigterne, at det var børn, ...

Når bøns-kæmperne for IMS samles

Jeg forlader bønnemødet i taknemmelighed over disse forbedere, vi har i IMS, og takker samtidig Gud for, at vi, som beder, er medarbejdere og søskende i en lang bønne-kæde!

»Robe er et utrolig vigtigt sted for Guds arbejde!«

Når vi ved, at det i dag kun er 2 % af verdens kristne missionærer, som bor og arbejder blandt muslimske folkeslag, er det et desto større takkeemne, at Promissio er til stede i Bale!

Jeg var med til at sende fire nye missionærer til Bale

Før jeg begyndte at arbejde i IMS, blev det gjort klart, at jeg også skulle bidrage med udrustning af lokale missionærer, når behovet skulle opstå. Så nu har jeg undervist fire nye missionærer i tværkulturel mission.