Ny medarbejder i Addis Ababa

Ny medarbejder med en Master i Business Administration skal varetage administrative opgaver i stedet for Bjarne Carlsen på kontoret i Addis Ababa. 

Det er en glædelig nyhed for os og alle Promissios venner, at vi nu har ansat en ny medarbejder på kontoret i Addis Ababa. Tesfaye Thomas er allerede et kendt ansigt i Promissio, da han har siddet som kasserer i Wabe Batu synoden og har hjulpet til med Mana Galataa. Men nu får han rigtig foden ind i Promissio regi. På kontoret vil han fungere som administrator og overtage mange af de opgaver som Bjarne Carlsen sad med før.

Hans opgaver vil være at ordne løn og regnskab, være daglig leder for de øvrige etiopiske medarbejdere i Addis Ababa, administrere gæstehusudlejning og vedligeholde grund og bygning samt ad. hoc. opgaver. 

Vi håber, at samarbejdet bliver til stor velsignelse for både os, Tesfaye og Addis Ababa. I må meget gerne være med til at bede for hans opstart d. 1. november 2020. 

Lidt om Tesfaye

Tesfaye Thomas er 56 år og fra Dodolla (Bale), men bor på nuværende tidspunkt i Addis Ababa. Han er gift med Tsehaye Teferi og sammen har de 4 børn, 3 døtre og 1 søn. Han er vokset op i en kristen familie og med en far, som selv har været evangelist og pioner i Dodolla. Derfor har arbejdet for Guds rige altid fyldt meget i hans liv. Han kalder sig selv protestantisk kristen, og er medlem af Mekane Yesus-kirken.

Tesfaye har også brugt mange år af sit liv på at studere, han har nemlig hele tre uddannelser, som alle kommer ham til gode i hans kommende stilling. Han har en Master i Business Administration med specialisering i regnskab, en Bachelor i Business Management og Diplom i Accounting (regnskab). Udover uddannelser har han mere end 30 års erfaring fra forskellige offentlige, private og kristne organisationer. 

Her er lille hilsen fra Tesfaye (oversat til dansk):

Det er et stort privillegie for mig at blive en del af Promissio, bl.a. fordi I er langtidspartnere med min kirke Mekane Yesus-kirken. Jeg glæder mig til at bidrage til organisationen med min viden og erfaring, og være med til at nå nye steder og nye mennesker med De Gode Nyheder. I må meget gerne støtte mig med jeres bønner! Må Gud velsigne jer.

 Tesfaye Thomas

Tesfaye Thomas