Frede stopper som generalsekretær

Efter godt 10 år som generalsekretær i Promissio stopper Frede Ruby Østergård. Frede er kaldet til en ny tjeneste som vicegeneralsekretær i Indre Mission. Det betyder, at Promissio skal i gang med at rekruttere en ny topleder til organisationen.

Frede udtykker glæde over, at han er blevet kaldet til en ny tjeneste til en organisation, som Promissio deler missionssyn med, men det berører ham også dybt, at han skal sige farvel til hverdagen i Promissio og alle de både lønnende og ulønnede medarbejdere i både Danmark, Etiopien og Liberia.

Promissios bestyrelse vil gerne udtrykke sin taknemmelighed for de 10 år, hvor Frede har stået i spidsen for organisationen. Med teologisk tyngde, administrativ grundighed og visionær ledelse har Frede sikkert styret Promissio igennem forandringer og frem til en moderne missionsorganisation.

Frede stopper først den 20. oktober, og fra da af og indtil en ny generalsekretær er ansat, konstitueres bestyrelsens næstformand Søren Fibiger Olesen som konstitueret generalsekretær.

Stillingsopslag for generalsekretærstillingen bliver slået op på job.promissio.dk i næste uge.