Kendt ansigt bliver sekretariatsleder i Promissio

Rokaderne kender vi bedst fra Christiansborg, men i Promissio er der nu også sket en lille rokade, da Line Reckweg Nissen fra 1. oktober overgår til at være sekretariatsleder.

Der har siden foråret været tomt på sekretariatslederens stol i Promissio, og sommermånederne er blandt andet gået med at lægge planer for, hvordan det kunne få en ende. Planer som nu er udmundet i, at der sker en lille rokade på kontoret på TORVET. Fra 1. oktober overgår Line Reckweg Nissen fra at være markedsføringskoordinator til at være sekretariatsleder – et skifte som hun ser frem til.

»Jeg er glad for, at det efter længere tids overvejelse og samtale er faldet sådan på plads, at jeg skal være sekretariatsleder i Promissio. Mange af arbejdsopgaverne ligger tæt på det, jeg hidtil har varetaget, og jeg ved, at min efterhånden lange erfaring i Promissio gør, at overgangen bliver så sømløs, som det kan lade sig gøre,« siger Line Reckweg Nissen.

Line Reckweg Nissen har været i Promissio i otte år og var indtil for et år siden også sekretariatskoordinator. Ændringen betyder, at Line Reckweg Nissen bliver en del af den daglige ledelse af Promissio med ansvar for den daglige drift af sekretariatet og det store arbejde, der udspringer derfra.

En ny ledig stol

Men hvad sker der så med den ledige stol, som Line efterlader sig? spørger du måske. Det er her rokade-billedet i højere grad kommer til sin ret. Stillingen som markedsføringskoordinator bliver nemlig besat af Benna Fredsgaard Merrild, der sidder som kommunikationsansvarlig i Israelsmissionen. En stilling, hun fortsætter i, så hun arbejder begge steder på deltid.

»Det er med glæde i stemmen, at jeg kan annoncere, at vi har ansat Benna Merrild. Jeg håber og tror, at det vil blive en berigelse for begge organisationer, at Benna kan bruge sine faglige kvalifikationer begge steder. Vi er søsterorganisationer på TORVET, og vi fungerer meget på samme måde, så vi er overbeviste om, at det bliver godt,« siger generalsekretær Frede Ruby Østergård.

Benna Fredsgaard Merrild har tidligere drevet sit eget kommunikationsbureau og har læst retorik. Privat bor hun i Hinnerup, er gift med Kristoffer, og de har tre små drenge.

Vi byder Benna Merrild varmt velkommen i Promissio og Line velkommen som sekretariatsleder.

Ændringerne træder i kraft fra 1. oktober.