Støt Promissio med et gavebrev

Gavebrevet hjælper dig til at få regelmæssighed i din givertjeneste. Samtidig hjælper det Promissio til at kunne koncentrere sig mere om mission og mindre om penge.

Gavebrevet er en kontrakt

Et gavebrev er en juridisk bindende kontrakt over mindst ti år, dog ophører den ved gavebrevsgiverens død.

Med et gavebrev skal man enten give et fast årligt beløb eller en fast procentdel af sin indkomst, og man opnår fuld fradragsret på selvangivelsen.

  • For personer med indkomst op til 100.000 kr. er fradraget max. 15.000 kr.
  • For personer med indkomst over 100.000 kr. er fradraget max. 15 % af din personlige indkomst med tillæg af positiv kapitalindkomst. 

Gavebreve tegnes af enkeltpersoner - og ægtefæller kan tegne hver sit.

Nemt at tegne et gavebrev

  1. Afgør med dig selv om du vil tegne et gavebrev på et fast årligt beløb eller på et årligt beløb svarende til en procentdel af din indkomst. 
  2. Hent den relevante gavebrevsformular fast beløb (min. 10 år)fast beløb (resten af livet)procentdel (min. 10 år) eller procentdel (resten af livet).
  3. Udfyld formularen og send den i en mail til Promissio.
  4. Du vil modtage et link til underskrivelse med NemID, når vi har behandlet gavebrevet.

Gavebrevets fordele

  • Hjælper dig til at få givet det, du har bestemt dig for.
  • Større skattefradrag for gaver givet til Promissio.
  • Giver Promissio en stabil indtægt over en årrække, så vi kan lægge realistiske budgetter og bruge færre ressourcer på at indsamle penge.

Når der laves et gavebrev på en procentsats af indkomst, er Promissio forpligtet på at se dokumentation på indtægten. Heldigvis klares det nemt ved hjælp af denne korte Vejledning til adgang til årsopgørelsen i TastSelv.