Ny ungdomsnetværker brænder for Jesus og Afrika

- Jeg brænder for kombinationen af Jesus og Afrika, siger Louise Kiilerich Mikkelsen, ny ungdomsnetværker i Promissio fra den 1. august 2014. 

- Det der lyder mest spændende ved jobbet, er at jeg får lov til at arbejde med unge og deres passion for kombinationen af Jesus og Afrika, og inspirere til handling så denne kærlighed går fra hjerte til hænder, siger Louise Kiilerich Mikkelsen, kommende ungdomsnetværker i Promissio.

Louise er 22 år og kommer oprindeligt fra Brønderslev. Hun bor nu i Aarhus hvor hun lige har afsluttet første år på uddannelsen i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K). Ved siden af studiet er Louise engageret i Aarhus Bykirke og i en af kirkens cellegruppe. Hun er også frivillig i AfrikaInTouch, og så elsker hun at læse, hækle og hygge.

Som ungdomsnetværker skal Louise arbejde med PromissioYouth. Det er et netværk og fællesskab for danske unge der brænder for Afrika og for mission.
Louise er deltidsansat til opgaven (en arbejdsdag om ugen) pr. 1. august, og hun får sin arbejdsplads på Promissios sekretariat på TORVET i Aarhus.

17. juli 2014